Nyheter.  

Drevprøve.

06.12.2015

 

Søndag 20.des gikk Finnto (Fant /Fancy) til en ny 1.premie på rådyr!

 

Synd det  er slutt for drevprøver for i år,Finnto nådde ikke  jaktchampionatet ettersom hans andre prøve 'blåste og regnet' bort så det ikke ble noen 1.premie.Men da er det bare EN igjen til neste høst.Godt jobbet !

 

 

 

 

 Lørdag 19des.gikk Bluff's Common Caos (Courir-Tippi)

sin første drevprøve og det endte med innstilling til en 3.pr.Caos hadde jobbet og søkt bra men ikke ett rådyr var å finne før etter tre timer.Det dyret hadde ikke vært samarbeidsvillig men en 3.pr er en god begynnelse,-og vi vet han kan bedre enn det.Han er bare 18 mnd.så neste år..

Søster Cici har hatt veldig bra framgang de siste ukene og i dag prøvde hun seg på en drevprøve.Men,- alt skal klaffe og det gjør det ikke alltid.I den første losen dro dyret over en vei og så en bekk/å og der la Cici av.Andre losen dro rett ut og etter 1 km slapp hun og returnerte.-og det var de eneste dyra de fant..Så ingen premiering på Cici.

 

 

 

 

 

Fredag 4.nov.gikk Bluff's Ivrige Kira (eier Odd Hellevik)sin første drevprøve og ble innstilt til 2.pr.!

Da blir også Kira Norsk uts.champion(når prøven blir godkjent)

Gratulerer så mye!!

Hun deltok også på Østlandsprøva men der ble det ingen premiering.(to prøver på to dager ble vel litt mye ettersom hun ikke har hatt mange dager i skogen i høst)

 

 

Idag 25 nov.gikk Bluff' Ivrige Finnto (Fant-Fancy)sin første drevprøve.

Det gikk som det skulle ;innstilt til 1 Premie!!

Da blir Finnto Norsk utstillingschampion! (når prøven blir godkjent)

Gratulerer til eier Hans Imshaug.

 

Det er sånn at gleder og sorger veksler ....

Mandag 23.nov gikk lille flinke Bluff's Common Frøya( Courier-Tippi) sin første drevprøve og ble innstilt til 2.pr.

Tirsdag startet hun på ny men desverre så gikk det så forferdelig galt da hun fulgte på  rådyr over en bekk/lita elv og ikke kom opp igjen og druknet.

Vi føler så med Tor Johan i hans store sorg.En lovende ung (18mnd gml)hund som allerede var ettersøkshund og hadde 3 x 1 pr på spor og exellent på utstilling.